House Room Reviews – MNN

Avanti Group Consulting Engineers Boiler│Latest Dream Home
Ikke længere forvist til klamme kældre, høj effektivitet- og høj-design — opvarmning og køling udstyr er blevet noget boligejere vise.
I juni, Peter og Sara Starr gav middagsgæster en rundtur i deres nye Bayside, Californien, hjem. Der er designer køkken udstyret med fritstående ergonomiske møbler og dalen visninger, komplet med majestætiske redwoods. Men pièce de résistance sidder bare off stuen: en 100-square-foot nook ellers kendt som fyrrummet.
Indersiden hums hjertet af omkring $70.000 i state-of-the-art varme og elektrisk udstyr. Tagterrasse solpaneler feed en slanke varmt vand tank og en bred vifte af batterier lagre elektricitet og fodring overskydende magten tilbage til gitteret. Hængende i nærheden, giver en petite sort kedel strålevarme men hundredvis af fødderne af kobber rør slange udad, levere varme og vand til 1.800-square-foot hus.
( http://www.mnn.com/communityblogs/nicolehilton/house-room-reviews-flixya )
"Det ligner 'Star Trek' virksomhed," siger Peter Starr, 61. "Det er virkelig en lille omdrejningspunkt og et tegn på ære."
Sig farvel til det skræmmende rum, der klamme, mørk plet hvor kedler og vandvarmere arbejde blandt edderkopperne, med menneskelige besøg finder sted, når noget — "Honning, der er ingen varmt vand!" — går galt. Som boligejere begynder at i vedvarende energi og andre høj effektivitet udstyr, nogle spiffing op den mekaniske rum og i nogle tilfælde, forsøger at gøre klimaanlægget en udstillingsgenstand.
Producenter af denne ting touting stil. Tage de LG Electronics Co. kunst Cool gaffatape-gratis aircondition-enheder, som hænge direkte på indvendige vægge og kan ramme kunstværker. Sidste år, lanceret nordpå Inc. en linje af Maytag gas ovne med "fingerprintless" faux rustfrit døre. General Electric Co. seneste sammenrullet ud dens futuristisk, $1.600 GeoSpring hot-vandvarmer, som ser ud som det kunne dele DNA med Jetsons' tegneserie robot tjenestepige, Rosie
Disse gadgets er det nyeste middel til at forlade Jones i støvet.
"Den mekaniske værelse er nu ligesom den wine room eller biblioteket," siger Stephen Bohner, ejer af alkymi Construction Inc. i Arcata, Calif.
Bohner installeret nogle af Starrs' udstyr. Han siger, alle sine nye byggeprojekter omfatter vedvarende energi udstyr, såsom solpaneler.
"Hvis du bruger penge på at ting, du ønsker at vise det," siger han.
Vince Kimbel har for nylig installeret en GeoSpring vandvarmeren i sin Louisville, Ky, hjem. Enheden kombinerer energibesparende varmepumpe teknologi med et elektrisk varmeelement, trække varmen fra omgivende luft og overføre det ind i tanken. Siger Kimbel, en bygherre: "udseendet udmønter sig i folk, der siger,"Dette er anderledes." Hvis det var en traditionel vandvarmer, ville ikke de give det en anden kig."
De mekaniske makeovers kommer som beboelse opvarmning og afkøling industri kampe tilbage fra magre år. Home-forbedring udgifter forventes at klatre næsten 5% i år, den første stigning siden 2006, ifølge Harvards fælles Center for Housing undersøgelser. Hjælpende salg er føderale skattefradrag og rabatter, der opveje udlæg på visse energibesparende udstyr.

Comments

Private comment

Comment is pending approval.

Comment is pending blog author's approval.
Profile

Marjorie Williams

Author:Marjorie Williams
Welcome to FC2!

Latest journals
Latest comments
Latest trackbacks
Monthly archive
Category
Search form
Display RSS link.
Link
Friend request form

Want to be friends with this user.